Voorstellingen

Een overzicht van eerdere producties

  • Sneeuwwitje en de zeven dwergen (actueel)

    Sneeuwwitje heeft het helemaal gehad met mooi en netjes zijn. Ze wil ook, net als de jager, het bos in om te jagen op beren en wolven. En ze wil ook net als de dwergen, goud graven met zo’n helmpje met een lampje erop. Ze wil alles doen wat ze altijd al graag heeft willen doen. Maar misschien is alles anders doen toch niet altijd zo’n goed idee want iedereen inclusief de prinses is ongelukkig………

  • Roodkapje en de bedelkoningin

    Roodkapje wordt door haar moeder op pad gestuurd om eten naar haar oma te brengen. Haar moeder heeft haar nog zo gewaarschuwd: ”Altijd rechtdoor lopen en niet met vreemden praten!”. Maar ja….Roodkapje is nogal nieuwsgierig……ze belandt in een Arabisch paleis, waar mensen met hun buik dansen en de kleedjes door de lucht zweven. Daar ontmoet ze een wanhopige koning die haar smeekt om hem te helpen……….

  • Het lelijke eendje

    Een moeder eend zit te broeden op haar nest. Na een tijdje barsten de eieren open. Behalve één. Het grootste ei blijft dicht. Dagen zit de moeder eend op het nest…. Na lang wachten barst eindelijk het grote ei open. Maar wat is dat! Een groot grijs kuiken komt uit het ei gekropen. Is dat een eend? De anderen vinden het raar en pesten het lelijke eendje. Het lelijke eendje besluit op zoek te gaan naar een plek waar zij zich wel thuis kan voelen.